Trailer till kursen "Börja investera i aktier"

Mitt namn är Anton Gustafsson och jag ägare av Aktieskolan.se. Jag har varit egenföretagare och investerat på börsen i +10 år. På fritiden driver jag en av Sveriges största aktiebloggar, Västkustinvesteraren.se med hundratusentals besökare varje månad.

Välkommen till min grundkurs för aktiesparande!

Kom igång redan idag!

Nöjdhetsgaranti - pengarna tillbaka inom 30 dagar

Vi erbjuder 30 dagars nöjdhetsgaranti, det innebär att du får pengarna tillbaka om du är missnöjd eller känner att kursen inte passar dig. Inget att förlora helt enkelt!


En grundkurs skapad av Anton Gustafsson

Börja investera i aktier


Visste du att ett månadsspar på 2.000 kr/mån kan ge dig 8.000.000 kr i pension?


Ännu häftigare är det att ditt månadssparande står för ca 1.000.000 kr och avkastningen från aktier för ca 7.000.000 kr (!).


Hur fungerar det och varför skulle du tjäna så mycket pengar på att inte göra någonting?

Jo, för när du köper aktier så blir du delägare i bolaget. Det innebär att du får ta del av framtida tillväxt och vinster.


Vem skulle inte vilja vara delägare i framgångsrika företag!?

I min kurs lär jag dig att bygga en stabil, framgångsrik och långsiktig aktieportfölj! 


Mitt namn är Anton Gustafsson (ägare av Aktieskolan) och det är jag som ska hjälpa dig att bygga en förmögenhet med aktier.

Jag har arbetat som egenföretagare och investerat på börsen i över 10 år. På fritiden driver jag en av Sveriges största aktiebloggar (Västkustinvesteraren.se) med ca 200.000 sidvisningar varje månad.


Jag har ingen magic formula för dig som vill bli rik snabbt. MEN jag kommer lära dig hur du investerar enkelt, långsiktigt och framförallt framgångsrikt!


Som du kan se i grafen här nedanför så har mitt företags två aktieportföljer en total avkastning på +80,26% (!) under åren 2017-2019. Det kan jämföras med börsen (DJ World Index) som under den tiden har en utveckling på "bara" +33,25%.

Receptet för framgång är enkelt;

  • köp bra bolag med fantastiska varumärken
  • spara kontinuerligt
  • sprid risken lagom mycket
  • våga vara långsiktig


"En intressant kurs om grundläggande kunskaper om aktier och sparande"


Omdöme lämnat: 5 av 5

Mikael Skeppstedt, kursdeltagare


Varför bör just du gå min kurs?

Under 3 månader har jag paketerat all min kunskap i videos, demos, texter och quiz för att skapa denna kursen.

Nu är det äntligen dags för mig att få lära dig hur du kommer igång med aktier redan idag!


Den här kursen passar dig som:

  • Vill börja investera i aktier och är nybörjare
  • Vill bygga en stabil, framgångsrik och långsiktig aktieportfölj
  • Få dina pengar att växa av sig själva
  • Bygga en förmögenhet på lång sikt

Kursen passar inte dig som:

  • Vill bli rik snabbt
  • Som har andra skulder (t.ex. blancolån eller snabblån) - betala av dessa först!
Målet med kursen...


Mitt mål med kursen är att du ska köpa dina första aktier och ta första steget mot en bättre privatekonomi.

Du ska dessutom ha fått tillräckligt med kunskap för att kunna välja ut de bolag du vill investera i, hur din aktiestrategi ska se ut och...

...du ska givetvis även klara kursen med bravur så att du får ditt diplom!

Kom igång nu!

Video inifrån kursen - så här ser det ut

Här nedanför kan du se en video på hur kursens uppbyggnad ser ut. Du får även se olika typer av material som videos, demovideos (du ser min skärm), "powerpoint-videos", artiklar, quiz m.m.

Så här ser kursplanen ut:


  Välkommen till kursen
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du har gått med
  Del 1: Strukturera din privatekonomi inför dina investeringar
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du har gått med
  Del 2: Introduktion till aktier
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du har gått med
  Del 3: Introduktion till börsen
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du har gått med
  Del 4: Så köper och säljer du aktier
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du har gått med
  Del 5: Bygg en långsiktig och stabil aktieportfölj
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du har gått med
  Del 6: Formulera din investeringsstrategi
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du har gått med
  Del 7: Introduktion till fundamental analys
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du har gått med
  Del 8: Dags att investera
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du har gått med
  Del 9: Bonusmaterial
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du har gått med
  Del 10: Fortsätt framåt
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du har gått med

Kom igång redan idag!


” Mitt namn är Anton och jag är grundare av Consilium Online AB och ägare av Aktieskolan.
Vår målsättning är att hjälpa människor till en högre kunskapsnivå inom privatekonomi & investeringar. “


Presslänkar - Anton Gustafsson i Media:

Video & Artiklar

Kursmaterialet består till majoriteten av video och textmaterial. Vissa lektioner passar bättre för video och andra bör läsas tillsammans med räkneexempel, grafer och bilder.

Quiz & Prov

Varje lektion i kursen följs upp med ett quiz för att säkerhetsställa att du har lärt dig det vi har gått igenom. Klarar du inte quizet så går det att göra om flera gångar.

Certifikat & Diplom

När du har genomfört hela kursen och klarat alla prov så får du ett certifikat/diplom som klargör att du numera har grundkunskaper för aktier. Perfekt tillägg i ditt CV för att sticka ut!

Bra att veta om kursen


Vi går igenom allt från grunden. Var inte rädd, kursen börjar precis från början med den givna frågan; Vad är egentligen en aktie?

Du kan arbeta precis i det tempot du önskar. Det finns ingenting som kräver att du ska genomföra vissa delar eller lektioner på en speciell tid. Du ska känna ro och framförallt inspiration när du startar varje lektion!

Du kan genomföra kursen där det passar dig. En av de största fördelarna med att kursen är digital! Gör den på tåget till jobbet, hemma i soffan eller varför inte i solstolen på semestern?

Jag finns hör för att hjälpa dig. Är du rädd för att stöta på problem eller saker du inte förstår? Inga problem, jag finns i chatten för att hjälpa dig!


FAQ - Vanliga frågor
Vad händer om jag är missnöjd med en kurs från Aktieskolan?

Vi vill absolut inte ha några missnöjda kunder. Det viktigaste för oss är att du är nöjd med din investering. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med kursen så kontaktar du oss inom 30 dagar och får pengarna tillbaka.Vad händer om jag tycker att någon av kurserna är för enkla eller för svåra?

Vi vill absolut inte ha några missnöjda kunder. Det viktigaste för oss är att du är nöjd med din investering. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med kursen så kontaktar du oss inom 30 dagar och får pengarna tillbaka.Vad kostar kursen?

Kursen "Börja investera i aktier" kostar 995 kr.Hur kan jag betala kursen?

Betalning görs tryggt genom PayPal eller Apple pay vilket innebär att du kan betala med alla de vanliga betalkorten så som Mastercard, Visa och American Express.Vilka datum början och slutar Aktieskolans kurser?

Aktieskolans kurser är onlinekurser. Det innebär att du startar kursen när det passar dig, studerar i din egen takt och avslutar när du vill. Du har hela 12 månader på dig att genomföra kursen!Vad händer om jag har frågor under kursens gång?

Det är inga problem att ställa frågor! Vi på Aktieskolans finns redo att besvara dina frågor och funderingar. I varje lektion finns det en kommentarssektion där du både kan diskutera med oss skapare av kurserna och andra kursdeltagare.Vilka enheter kan jag göra kursen på?

Du kan använda både din dator och mobil vilket innebär att du verkligen kan studera när det passar dig. T.ex. hemma i soffan, på kontoret eller under tiden du pendlar.Hur lång är kursen?

Det är svårt att ge ett exakt svar då det beror på hur snabb du är och hur många timmar i sträck du sitter. Men räkna med att kursen tar ungefär en vecka att genomföra. Du kan sedan gå tillbaka och genomföra en lektion flera gånger för att öka din kunskap.


Disclaimer


Handel med värdepapper innebär alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. 

Ingenting som läses på Aktieskolan.se eller i våra kurser/e-böcker ska ses som rådgivning, vi skriver för att inspirera våra läsare till att skapa en bättre privatekonomi. Hittar ni något faktafel så önskar vi att ni rapporterar in det till oss så det kan justeras så snabbt som möjligt.

Aktieskolan ägs av Consilium Online AB (559014-6725, Borgås gårdsväg 4, 43439 Kungsbacka).